SPORT SI VOIE BUNA


                       La sfirsit de saptamina in comuna Corbi , judetul Arges ,s-au desfasurat campionatele pe localitate la sah si tenis de masa pentru elevi si sateni . Satenilor li s-au rezervat si un campionat de table .

Numarul mare de sportivi si spectatori au umplut pina la refuz sala Caminului Cultural in cele doua dupa amieze de concurs .

Pe primele trei locuri s-au clasat la campionatele desfasurate : la sah elevi Bobeanu Gabriel , Pavel Mirel si Sturzeanu Matei , iar la fete locul I la obtinut Vlad A ncuta , urmata de Anghel Ilona si Dobrogeanu Maria .

Campionul satenilor la sah a fost Baciu Vasile , secondat de Catana  Gheorghe si Rizea Alexandru ; la tenis de masa ordinea a fost : Aldea Adrian , Stancescu Fernando si Cirstoiu Marius .Campionatul de tenis de masa pentru elevi a fost cistigat de Ghilencea Robert , urmat de Rotaru Radu , Rotaru Horia si Dedinoiu Liviu .

Zarurile la jocul de de table i-au harazit locul locul I lui Paunescu Sorinel , urmat de Cicu George si Poenaru Gheorghe .Cistigatorilor li s-au inminat cupe iar primilor trei clasati diplome si premii . Cistigatori si invinsi au convingerea ca vor mai participa si la alte viitoare intreceri . Interesul si entuziasmul au cuprins deopotriva competitori si spectatori .Voia buna si recreerea au fost prezente la petrecerea timpului liber in chip placut si armonios !

Aceasta activitate sportiva a fost reluata in localitate dupa mai bine de 10 ani , activitate ce s-a desfasurat la noi dealungul a peste 4 decenii .Initiatorul reluarii competitiei , este domnul primar Baciu Virgil primarul obstei .

Organizarea si desfasurarea campionatelor a fost asigurata de initiatorul ei si directorul coordonator al scolii doamna Buceloiu Ligia sprijiniti si ajutati cu tot elanul si priceperea de salariatii primariei si cadrele didactice , prezente la manifestarea sportiva .                      Activitatea sportiva va fi continuata si permanetizata si prin organizarea unor campionate si la alte discipline  sportive , care vor fi organizate pe mai multe categorii de varsta pentru atragerea tuturor la practicarea sportului preferat si pentru echitate .Cele 4 mese de tenis , garniturile de sah si table sunt puse la dispozitia tuturor celor dornici de sport , pentru recreere in timpul liber .

Intr-o convorbire cu edilul sef al localitatii in proiect se afla reluarea competitiilor fotbalistice in lunile aprilie- mai , a campionatului local la care sa participe achipe la nivel de sate , profesii sau sau la liberul lor consimtamant . Mai ales , va fi reluata Cupa Raului Doamnei , competitie ce s-a desfasurat la noi in localitate pe parcursul a  XIV editii . Editia a XV-a va fi reluata in lunile iulie-august . La acest gen de competitii au drept de participare cei care nu sunt legitimati . Prin organizarea Cupei Doamnei si Vilsanului si nu numai , vor veni cu echipele de fotbal , fara a avea fotbalisti legitimati .

Bunul Dumnezeu si Maica Domnului , ne-a ajutat si ocrotit la desfasurarea activitatii organizate .

 

GHEORGHE C. CATANA       CORBI-ARGES

Reclame

Despre MOISESCU DANIELA CODRUTA

INV. MOISESCU DANIELA CODRUTA
Acest articol a fost publicat în SCOALA CORBI ARGES. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s